Si Beethoven pogués escoltar la gralla

Avui us proposo una entrada a la web molt clàssica per obrir la temporada de tardor. I no em refereixo a típica sinó a una proposta simbiòtica entre música clàssica i l'instrument que sempre m'acompanya, la gralla.

Durant l'estiu he pogut llegir un llibre que em va regalar una bona amiga i que ha resultat ser molt inspirador: Si Beethoven pogués escoltar-me, del polifacètic Ramon Gener. Un llibre molt recomanable, tant pels músics com per qualsevol persona que li agradi rebre l'entusiasme de tot el món que envolta la música.

Com moltes de les anècdotes que s'expliquen al llibre, la casualitat va fer que en un viatge en cotxe cap a una actuació per terres tarragonines, em va venir de gust escoltar les sinfonies de Beethoven que tinc gravades en un disc. Quan escoltava la setena, vaig recordar que el segon moviment, tan característic pel seu motiu repetitiu era segurament un dels meus preferits. Com no, el següent pensament va ser imaginar com podria sonar aquella magnífica música adaptada per a gralles.

 

Dit i fet! En pocs dies tenia l'adaptació feta i el micro apunt per gravar.

Espero que gaudiu del resultat.

2 comentaris: