Cap de setmana de concerts

Aquest proper cap de setmana s'ajunten dos esdeveniments, dos concerts que tinc moltes ganes d'interpretar. 

En primer lloc, dissabte a les 20h a capella dels Dolors de l'Arboç, els Vinardells celebrem el nostre 10è aniversari. 10 anys junts!! Coincidint amb la fira de Santa Llúcia a l'Arboç, ens vàrem estrenar tocant peces a tres veus i tres gralles dolces. Des d'aquí els dono les gràcies als meus companys Jordi, Maria i Xavier per aquests magnífics anys al vostre costat! I que en siguin molts més.


El primer concert serà una compilació de tocs tradicionals adients a la sonoritat d'una capella. Així combinarem ofertoris, balls d'àligues il·lustres, moixigangues i alguna sorpreseta més. Esperem que ens hi vulgueu acompanyar i fer una copeta de celebració. 

Seguidament us deixo dues gravacions dels ofertoris que podreu sentir en directe. El primer, l'ofertori dels Astons i el segon, l'ofertori dels Triquelis.

El segon concert del cap de setmana és el concert de Gralla i Orgue, que jutament amb el Jonatan Carbó, fem a l'església del Remei de les Corts a Barcelona. Concretament a la plaça de la Concòrdia. A partir de les 18h podreu sentir un concert complet que inclourà l'estrena de l'obra Cornucòpia del compositor i company Àlex Cassanyes. Un conjunt d'obres que realcen les virtuts dels dos instruments i potencien una sonoritat que combina la potència i el treball cambrístic. Una de les obres serà una versió per a gralla i orgue de l'ofertori dels Astons que podeu sentir aquí mateix.


Tinc motles ganes de gaudir d'aquest cap de setmana concertístic i compartir-lo amb tots vosaltres.

Bon cap de setmana!

0 comentaris: