Reactivant la gralla i l'orgue

Aquesta setmana vull recuperar una gravació del primer concert de gralla i orgue que vaig tenir la sort de fer el 2011 al Vendrell, acompanyat del gran músic vilafranquí, Jonatan Carbó. Es tracta del bis del concert, Gabriel's Oboe del compositor i director d'orquestra italià, Ennio Morricone. Sempre havia tingut ganes de poder-la tocar amb la gralla.





Aquestes últimes setmanes hem tornat a l'activitat, ja que el proper dissabte 18 d'octubre tenim el plaer de tocar a Montserrat. Coincidint amb la romeria vilafranquina, farem una petita mostra del repertori del grup durant la missa de les 22h, i interpretant dues obres a l'acabar. Aprofitarem l'emplaçament per estrenar una part de l'obra que ens està composant l'Àlex Cassanyes, company de professió i guanyador de diversos concursos internacionals de composició.

Durant la tardor tampoc pararem els assajos, ja que el dia 14 de desembre farem un concert a l'església de Santa Maria del Remei de les Corts, a Barcelona. Amb tot el programa sencer.

Per últim, presentar-vos la nostra web, on hi podreu trobar informació relacionada amb el grup.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir els vostres comentaris i opinions!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.