Quatre Quarts

Quatre musics que hem estudiat junts, amics, professionals i apassionats de les gralles, us volem presentar una nova proposta sonora.

Fa temps, l’aparició de la gralla baixa ens va obrir les portes a noves possibilitats, consolidant-se dins la formació de tres gralles i timbal, una formació versàtil tant per a carrer com per a concert. Però recentment el constructor Ton Munné ha creat la gralla subbaixa i això, de nou, ens obre noves possibilitats les quals no ens hem pogut resistir a explorar.

Dues gralles dolces, una baixa i una subbaixa conformen una agrupació nova i inèdita que, per tant, està mancada d’un repertori propi. El quartet de corda o de saxos són agrupacions reeixides de la música clàssica i ens proporcionen molt material fàcilment arranjable per començar a experimentar amb la nostra nova formació.Els catalans diem les hores amb quarts, quatre quarts fan una hora i quatre musics un nou grup: Jaume Aguza i Jordi Mestres amb la gralla dolça, Pau Puig amb la gralla baixa i en Daniel Carbonell amb la gralla subbaixa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir els vostres comentaris i opinions!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.